-A +A
Textstorlek

PsykBase

Tio exempel på anledningar till varför du skall välja PsykBase:

1. Ekonomiskt

Har du tänkt på hur mycket tid du lägger på att skriva rapporter och dokument?
Hur skulle det vara om du hade ett system för dina journaler, professionella kontakter, patientkort, fakturering, kalender, årsrapporter, dokumentmallar* och statistik, skattningar och mycket mer?
*PsykBase fyller per automatik i dina dokument med relevant information från journalen vilket innebär att du sparar massor av tid.

Hur skulle det vara att ha en sekreterare som håller saker och ting i ordning?
Förutom att du med PsykBase inte behöver oroa dig för patientsäkerheten, patientdatalagen och myndigheternas uppdaterade krav kan du med PsykBase vara säker på att du kommer spara tid och pengar genom ett samlat och effektivt system.

En av våra kunder skrev:
“Att arbeta i PsykBase är så effektivt att jag inte behöver anställa en sekreterare. Jag har varit en användare sedan 2006 och har alltid varit nöjd med programmet och servicen.”
Psykiater Leif S. Hauge, Stord

2. Speciellt anpassat för branschen
PsykBase är gjort för att du som psykolog, psykoterapeut eller psykiatriker skall få en bättre vardag.  Det är inte skapat för att passa alla vårdgrupper. Det gör funktionaliteten unik i PsykBase.

3. Säkerhet
Att ha dina patientdata på hårddisken är kopplat till flertalet risker, även med dagliga säkerhetskopior. I PsykBase auktoriseras du genom en VPN-tunnel och citrix vilket gör att säkerheten är mycket hög. Det blir till och med säkrare än de flesta internetbanker.

4. Service
Vi arbetar ständigt med vår service och har ett gott ryckte bland våra användare. ASPIT Sverige har tillgång till över 12 kompetenta medarbetare som står på tå för att hjälpa dig.

5. Användarvänligt
PsykBase är ett fullständigt journalsystem som är enkelt att administrera och lära sig. Funktionerna i programmet går att reglera efter dina specifika behov och är smidiga och logiskt utformade.

6. Tidssparande
Man skall inte lägga tid på saker som ett bra system kan lösa per automatik. Rapporter, statistik och dokumentmallar är exempel på funktioner som sparar dig massor av tid.

7. SMS-modul*
I PsykBase kan du skicka SMS-påminnelser till patienter vilket upplevs mycket professionellt och som ofta uppskattas av patienten.
*Separat SMS-modul, se priser.

8. Skannings-modul*
Skanna in dokument som exempelvis remisser, journalanteckningar etc.
*Separat skannings-modul, se priser.

9. Huvud/löpandejournal
Att PsykBase delar upp journalen i två delar, huvud- och löpande- journal är något som uppskattas av våra användare. Den kliniska informationen du för in i huvudjournalen ligger bland annat som grund för dokumentmallar och rapporter, det är en mycket tidsbesparande funktion. Den dagliga dialogen med patienten journalför du i den löpande journalen vilket underlättar din dagliga rutin.

10. Trygghet
Patientdata och patientsäkerhet ser vi som något viktigt. Att dina patientjournaler ligger tryggt förvarat på våra servrar ger dig som användare trygghet. Det finns många exempel på behandlare som fått problem när deras patientdata blivit stulna, brunnit upp eller på andra sätt hamnat i fel händer. Med PsykBase kan du sova gott om natten!

 

Print Friendly