-A +A
Textstorlek

PsykBase


Tio anledningar till varför:

1. Ekonomiskt

Har du tänkt på hur mycket tid du lägger på att skriva rapporter och dokument?
Hur skulle det vara om du hade ett system för dina journaler, professionella kontakter, patientkort, fakturering, kalender, årsrapporter, redan ifyllda dokumentmallar* och rapporter, skattningar och mycket mer?
*PsykBase fyller per automatik i dina dokument med relevant information från journalen vilket innebär att du sparar massor av tid.

Hur skulle det vara att ha en sekreterare som håller saker i ordning?
Förutom att du med PsykBase inte behöver oroa dig för patientsäkerheten, patientdatalagen och myndigheternas uppdaterade krav kan du med PsykBase vara säker på att du kommer spara pengar genom ett samlat och effektivt system.

En av våra kunder skrev:
“Att arbeta i PsykBase är så effektivt att jag inte behöver anställa en sekreterare. Jag har varit en användare sedan 2006 och har alltid varit nöjd med programmet och servicen.”
Psykiater Leif S. Hauge, Stord

Betala ca en behandlingstimma i månaden och du tjänar igen det snabbt!

2. Speciellt anpassat för branschen
PsykBase är gjort för att du som psykolog, psykoterapeut eller psykiatriker skall få en bättre vardag.  Det är inte skapat för att passa alla vårdgrupper och dessutom är  funktionerna i pedagogiska och unika på flera sätt.

3. Säkerhet
Andra pratar om säkerhet men att ha dina patientdata på hårddisken i din dator kan aldrig vara 100% säkert, inte ens med dagliga backuper. I PsykBase auktoriseras du genom VPN, citrix och all kommunikation går genom en krypterad lina vilket gör det mycket säkert. Det blir till och med säkrare än de flesta internetbanker. I sammanhållen journal eller fleranvändarmiljöer tillämpar vi ”Bluelight” funktionen som innebär att ingen kan gå in och titta på någon annans journal utan att detta registreras. Se mer under säkerhet i programöversikt.

4. Service
Vi arbetar ständigt med att vår service och har ett gott ryckte bland våra användare. ASPIT Sverige har tillgång till åtta kompetenta medarbetare som står på tå för att hjälpa dig.

5. Användarvänligt
PsykBase är ett fullständigt journalsystem som är enkelt att administrera och lära sig. Funktionerna är överraskande logiska.

6. Tidssparande
Man skall inte lägga tid på saker som ett bra system kan lösa per automatik. Automatiska rapporter och dokumentmallar är exempel på funktioner som sparar dig massor av tid.

7. SMS-modul*
PsykBase skickar automatiskt SMS påminnelse till patienten. Mycket uppskattat av båda patienten och behandlaren.
*Separat SMSmodul, se priser.

8. Skanning-modul*
Skanna in dokument som exempelvis remisser, journalanteckningar etc.
*Separat skanningsmodul, se priser.

9. Huvud/löpandejournal.
Att PsykBase separerar huvudjournal från löpande journal är något som uppskattas av våra användare. Den kliniska information du journalför i huvudjournalen ligger bland annat som grund för dokumentmallar och rapporter, det är mycket tidsbesparande. Den dagliga dialogen med patienten journalför du i den löpande journalen vilket underlättar i din dagliga rutin.

10. Trygghet
Patientdata och patientsäkerhet ser vi som något viktigt. Att dina patientjournaler ligger tryggt förvarat ger dig som användare trygghet. Det finns många exempel på behandlare som fått problem när deras patientdata blivit stulna, brunnit inne eller på andra sätt hamnat i fel händer. Med PsykBase kan du sova gott om natten!

 

Print Friendly